Bijeenkomst herinrichting Pakhuisweg

De Pakhuisweg en een deel van de Maanderbuurtweg gaan we herinrichten. We vervangen de riolering, de weg krijgt nieuwe bestrating en er komt meer groen. Het verkeer over het viaduct rijdt straks hierover via een om-en-omregeling. Op die manier blijft het Pakhuisviaduct goed bereikbaar en altijd open. Daarnaast krijgen fietsers straks meer ruimte. Op 13 julie organiseren we een buurtbijeenkomst op 13 juli.

Bijeenkomst

Er zijn veel reacties binnengekomen op de nieuwe inrichting van de herinrichting van de Pakhuisweg. Naar aanleiding van deze reacties organiseren we een buurtbijeenkomst op maandagavond 13 juli. De avond duurt van 19:00 tot 20:30 uur en vindt plaats in Plantion.

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de reacties. Ook kunt u vragen stellen aan wethouder De Pater (gemeente Ede), wethouder Stroobosscher (gemeente Veenendaal) en verkeerskundigen van beide gemeenten.

Aanmelden noodzakelijk

Wilt u naar de bijeenkomst komen? Meld u dan uiterlijk 9 juli aan via het aanmeldformulier. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn.

Corona

Bij de organisatie van de bijeenkomst houden we rekening met de laatste maatregelen tegen het coronavirus. Voelt u zich hier toch niet prettig bij? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen met u hoe we het op een digitale manier kunnen oplossen.

De plannen

Wilt u meer weten over de plannen en de planning van de werkzaamheden inzien? Op de website van gemeente Ede vindt u deze pagina over de herinrichting Pakhuisweg.

Ga terug