Update: Drie BT A12 ondernemers genomineerd voor Business Event

Maar liefst drie ondernemers van BT A12 zijn genomineerd voor het Business Event Ede. Cor-Albert Bos van Bos Dynamics en Peter Meyer van PartsPoint Group ontvingen een nominatie in de categorie groot zakelijk. Jannette de Rooi van stomerij Green Cleaning is genomineerd als jonge ondernemer van het jaar.
De ondernemers maken kans op de titel ‘Ondernemer van het jaar’ in hun categorie. Daarnaast kunt u op hen stemmen voor de Rabo publieksprijs.  

Het Business Event Ede is al 15 jaar hét ondernemersfeest van het jaar. Dit jubileumjaar is een hele bijzondere editie in een volledig nieuwe jas. Beleef deze award winning show op maandag 14 oktober 2019 in de ReeHorst. Kaarten voor het evenement á € 30,- per stuk zijn te koop via www.businesseventede.nl.

UPDATE:

In de categorie ‘Starter’ werden Stomerij Green Cleaning, Uitvaartzorg Troostrijk en Henk van Keulen Catering genomineerd. Henk van Keulen Catering, Henk van Keulen sleepte deze mooie award in de wacht.

In de categorie ‘MKB’ streden Case Communicatie, Vuur & Rook en Codian Robotics om de award. Vuur & Rook, Martijn Schimmel ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

In de categorie ‘Grootzakelijk’ waren Lobbes Speelgoed, PartsPoint en Bos Dynamics genomineerd. Lobbes Speelgoed won de prijs en mocht tevens de Rabo Publieksprijs in ontvangst nemen.

Grootzakelijk

Lobbes Speelgoed Galvanistraat 8 Ede BT Frankeneng
Bos Dynamics Schabernauseweg 11 Ede BT A12
PartsPoint Group Darwinstraat 20 Ede BT A12

MKB

Codian Robotics Keplerlaan 24 Ede BT de Vallei
Vuur & Rook Goorsteeg 3 Lunteren Buitengebied
Case Communicatie Akulaan 2 Enkaterrein

Jonge ondernemer

Uitvaartzorg Troostrijk Irislaan 7 Ede woonwijk
Henk van Keulen Catering Sumatralaan 24 Wsw woonwijk
Green Cleaning (Palthe) Bonnetstraat 20A BT A12

Ga terug